Bedrijven

Ago International staat voor service, kwaliteit en een toekomstgerichte benadering op maat van elke onderneming.
Onze missie is voor opdrachtgevers de geschikte kandidaat op lange termijn vinden. Door onze jarenlange ervaring en reputatie in de markt gaan wij gericht op zoek naar de juiste match met jouw bedrijf. Door executive search, het aanspreken van ons netwerk en via verscheidene online kanalen, spreken wij hogeropgeleiden aan die een verschil kunnen maken.

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Ik werd door een kennis doorverwezen naar de diensten van Ago International. Intussen hebben we samen reeds vier geschikte kandidaten kunnen aanwerven

S., HR-verantwoordelijke voedingsbedrijf Moeskroen

Na een intensieve en ernstige procedure via Ago International vond ik de ideale job voor mezelf. De HR-experts en het top level management weten exact wat ze doen. Ze zetten consequent hoge standaarden in het zoeken van de perfecte match tussen de kandidaat en werkgever.

Ingenieur T.C., Business Unit Manager regio Waregem

Wij werken al jaren samen met Patrick en zijn team. Ago International biedt ons steeds de meest geschikte kandidaten op de markt. Ago International spreekt verschillende kanalen aan waardoor zij gericht op zoek kunnen gaan en wij onze HR-dienst kunnen ontlasten.

J., HR Director industriƫle onderneming met hoofdzetel in Kortrijk

Ago International heeft ons geholpen om de perfecte match te vinden, zowel op vlak van ervaring als persoonlijkheid.

L., General Manager regio Brussel

Ik had het genoegen om de afgelopen 10 jaar met Ago International samen te werken. Keer op keer kan Ago International mij overtuigen van hun geschikte kandidaten.

D., HR Manager productiefirma West-Vlaanderen

Ago International is zowel een partner voor het aanwerven van bedienden als management, en zelfs directieprofielen.

D., CEO KMO FMCG-onderneming regio Kortrijk