Over ons

Ago International is deskundig in het rekruteren en selecteren van bedienden, middenkaders en kaderleden in opdracht van diverse bedrijven. Vanuit onze verschillende locaties bieden wij onze diensten reeds 30 jaar aan. Er zijn rekruterings- en selectiebureaus die handel drijven, en er zijn bureaus die handel drijven én investeren in mensen. Ago International behoort tot dit tweede type. Onze missie? Voor onze opdrachtgevers de geschikte kandidaat vinden, en voor onze kandidaten op zoek gaan naar de job die past bij hun capaciteiten en ambities.

Kwaliteit, doelgerichtheid en integriteit staan hierbij centraal. Dit weten zowel onze talrijke industriële klanten als de topkandidaten die we sinds de oprichting in 1989 dagelijks bij elkaar brengen. Ago International behoort tot de top 10 van Belgische rekruterings- en selectiebureaus, is stichtend lid van Federgon, en heeft kantoren in Brussel, Sint-Martens-Latem, Rijsel, Londen en Kortrijk.

Ontdek hier onze vacatures of neem vrijblijvend contact op.

Kwaliteit

Door onze focus op hogeropgeleiden, zowel high potentials als doorwinterde professionals, bieden wij u de meest gegeerde kandidaten op de markt. Wij gaan voor een kwalitatieve match die voldoet aan uw verwachtingen op lange termijn.

Doelgerichtheid

De match op lange termijn is ons doel. Via verschillende kanalen spreken wij geschikte kandidaten aan. Vervolgens volgt er een strenge selectie op basis van ervaring, competenties en bovenal compatibiliteit met het bedrijf.

Integriteit

Tijdens onze samenwerking houden we te allen tijde rekening met de verwachtingen en voorkeuren van beide partijen. Onze discrete en directe stijl staan garant voor een aangename samenwerking.

Nieuws